• 06-11150846
  • info@ezelgasterij.nl

Woonkamer met keuken

In de gezellige woonkamer met keuken komen een relaxte sfeer en het genot van kokkerellen te samen. Alvast heerlijk een aperitiefje drinken binnen bij het warme haardvuur of buiten bij de grote vuurschaal. Het kan allemaal.

De enorme verblijfsruimte van circa 70 m2 is voorzien van vloerverwarming en een heerlijke houtkachel (incl. 2 manden hout) en een grote loungebank. Heerlijk knus tijdens koudere dagen. De keuken is uitgerust met een 6-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast en een extra grote drankenkoelkast. De eettafel biedt aan iedereen een zitplaats. Uiteraard ontbreken een breedbeeld T.V. en gratis draadloos WiFi niet in deze gezellige relaxruimte. Jong en oud kunnen zich ook nog vermaken met een heerlijk potje tafelvoetbal. Aangrenzend heeft u twee toiletten waarvan één invalidentoilet tot uw beschikking.

Op de naastgelegen binnenplaats vindt u een enorme vuurschaal (Ø 2m). Zo kunt u lekker lang buiten blijven zitten. Het terras heeft een overkapping en is voorzien van tafels met stoelen en picknickbanken. Kinderen kunnen zich uitleven met skelters, tractors en een groot speelveld. Natuurlijk zijn ze ook van harte welkom om onze ezeltjes mee te helpen verzorgen.

Geschikt voor 28 personen (tegen meerprijs met maximaal 6 personen uit te breiden).

Onze groepsaccommodatie is door de ruime opzet zeer geschikt voor invaliden.
Gratis WiFi aanwezig.
Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.
2 Kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig.

Video