• 06-11150846
  • info@ezelgasterij.nl

Ezelwandeling

Tijdens uw verblijf kunt u een ezelwandeling maken met onze ezels. Dit is een unieke belevenis voor jong en oud! De tocht is 4,5 km lang en duurt circa 2 uur. We hebben 2 routes: één route over fietspaden en is geschikt voor wandelwagens en rolstoelen en de andere is een bospad route waarbij u een stukje van het Pieterpad neemt. We brengen u naar de Groeningse bergjes van waar u een prachtig uitzicht heeft over de Maasheggen. De route kan eventueel ingekort worden tot circa een uur. Bij de zandverstuivingen is een prachtige plek voor een rustpunt en kunnen kinderen heerlijk ravotten. En niet te vergeten de mandjes van de ezels kunt u vullen met lekkers voor iedereen.

Kosten voor de ezelwandeling bedragen € 75,- indien bij ons verblijft. Graag bij reservering aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Losse ezelwandelingen zijn op afspraak mogelijk, neem contact op voor een prijsopgave en reservering.

Alpaca fotoshoot / wandeling

Vanaf 2020 bestaat ook de mogelijkheid om met de alpaca’s op pad te gaan. Heerlijk ontspannen wandelen in de Maasheggen. Momenteel trainen we nog volop om deze activiteit tot een succes te maken. Naar gelang de mogelijkheid zullen we ze in gaan zetten. Hoe groot de route maximaal kan zijn, zal nader nog bepaald worden. Natuurlijk is er dan ook volop tijd onderweg om leuke foto’s te maken met hen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: €75,- voor de hele groep

Escaperoom

Sinds september 2019 heeft De Ezelgasterij een spannende en verrassende escaperoom. Een leuke activiteit voor jong en oud. Grotere groepen kunnen zelf groepjes maken van ongeveer 5 personen en een onderlinge strijd aangaan wie als snelste het mysterie weet te ontrafelen. Wie durft?

Duur: 1 uur
Overdag spelen is noodzakelijk
Over het gehele terrein bevinden zich puzzels en attributen.
Kosten: €5,- per persoon

Graag vooraf kenbaar maken dan zetten wij het klaar voor u.

Spellenpakket

Als extra is er een spellenpakket te huur met verschillende leuke spellen voor jong en oud. O.a. boogschieten, ezeltje prik. muismeppen, blikgooien, eierrace, klompgooien en nog vele andere spelen.

Duur: gebruik tijdens de verhuurperiode
Prijs: €50,-

Graag kenbaar maken dan zetten wij dit voor u klaar.